Je mooie herinneringen in een fotoalbum of op fotodoek

We maken zoveel dingen mee in ons leven dat het soms moeilijk is om dat allemaal te onthouden. Zo vergeet ik zelf wel eens een superleuke vakantie naar Shanghai, omdat ik nooit naar de foto’s kijk. Sinds de smartphone maakt iedereen overal foto’s van, die vervolgens ergens in een mapje op de computer worden gestopt. Dan kijkt niemand er ooit meer naar, en zo vergeet je langzaam heel veel van je mooie herinneringen. Om dit tegen te gaan is een fotoalbum ideaal. Een verzameling van de mooiste en leukste foto’s opgeplakt in een boek zijn eigenlijk een weerspiegeling van je leven! Wel is het plakken van zo’n fotoboek veel werk. Daarom vertel ik vandaag wat meer over het online fotoalbum maakprocess. Zo vergeet je voortaan niet meer zo snel alle mooie dingen die je hebt meegemaakt! Veel leesplezier!

Het fotoalbum: van zelf plakken naar professioneel laten afdrukken

Misschien herken je het van vroeger, toen we nog zelf onze fotoalbums inplakken. Maar dat is een traditie die de huidige generaties niet meer echt hebben overgenomen. Niemand van mijn vrienden doen dit meer, in plaats daarvan laten ze digitaal een fotoboek maken van een vakantie of gewoon een losse verzameling foto’s. Dit werkt ideaal, je upload heel gemakkelijk je foto’s en in een online service ontwerp je dan je eigen fotoboek. Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt een bladerboekje maken van losse foto’s, maar je kunt ook een fotoalbum maken die wat meer gedesigned is. Je kunt zelfs hele luxe kaften en uitwerkingen kopen voor extra speciale boeken zoals een bruiloftsalbum! Zo krijg je een professioneel ogend fotoalbum die je zelf hebt gemaakt. Dat geeft nog een extra speciale herinnering aan je fotoalbum vol herinneringen.

Wat je allemaal met een fotodoek kan doen

Als je een foto hebt die je extra dierbaar is of die gewoonweg prachtig is, dan kun je er voor kiezen om deze groot af te laten drukken op een materiaal dat je kunt ophangen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een fotodoek als wanddecoratie. Je kunt ze op plexiglas krijgen, op canvas, op hout, op kunststof of op metaal. Elk type ondergrond zorgt voor een andere afwerking en sfeer van de foto. Geborsteld aluminium geeft misschien wel het bijzonderste effect aan een foto! Dus als je een speciale foto wil ophangen maak hem dan extra speciaal met een fotodoek!

Waar je voordelig een fotoalbum of fotodoek koopt

Je koopt een fotoalbum of fotodoek het liefst bij een professional, omdat zij weten hoe jouw foto’s en herinneringen het beste tot hun recht komen. Zo’n professional is ProFotonet, die ook nog eens voordelig hun service aanbieden. Ben je dus op zoek naar een fotoalbum of fotodoek, neem daar dan eens een kijkje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *