fotobooth huren

Wil je een fotobooth huren? Neem er één met deze extraatjes

Wanneer je een feest organiseert voor een bijzondere gelegenheid, zoals een bruiloft of een jubileum, dan is het zeer de moeite waard om wat extra faciliteiten te regelen waarmee de genodigden zich kunnen vermaken. Dergelijke extraatjes zijn er namelijk vaak verantwoordelijk voor dat mensen zich het feest later echt goed zullen kunnen herinneren. Een fotobooth huren is hierbij iets dat de laatste jaren aardig in trek is gekomen. Met een fotobooth kun je op de meest fraaie manieren foto’s maken. Deze foto’s worden dan ook nog eens meteen afgedrukt. Dat is in feite de basis van elke fotobooth. Een dergelijke installatie kan echter nog veel meer. Probeer daarom een fotobooth te vinden en te huren die ook de hieronder beschreven eigenschappen heeft.

Gepersonaliseerde prints

Je kunt bij sommige fotobooths ervoor kiezen de foto’s te printen op gepersonaliseerd fotopapier. Vooral bij een bruiloft is dat uiteraard alleraardigst, maar ook bij een zakelijk feest biedt deze optie interessante mogelijkheden, zij het dan op promotioneel vlak.

Video’s en GIF’s

Er zijn in Nederland fotobooths te huur waar je niet alleen foto’s, maar ook video’s kunt maken. Een andere leuke extra feature is als je een GIF-bestand kunt maken, oftewel een bestand waarbij meerdere foto’s achter elkaar worden geplaatst zodat het net lijkt of er een filmpje ontstaat.

Ook digitaal

fotobooth huren

Dat een fotobooth foto’s meteen kan printen is natuurlijk een uniek voordeel. Desondanks kan bij je gasten de behoefte bestaan om de foto’s van het feest ook digitaal in bezit te hebben. Zodra je kiest voor een fotobooth waarbij de foto’s worden opgeslagen en later via e-mail worden verzonden is dat allemaal mogelijk. Bij sommige apparaten kun je zelfs met veel gemak naderhand een (online) album samenstellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *