Instellen van een lens

Canon RF

Vaak is het instellen van een lens wel een secuur karwei, maar met de Canon RF is dit eenvoudiger gemaakt. Door de instelring die de lens heeft kun je naast het diafragma en de sluitertijd,  ook de ISO waarden aanpassen tijdens de actie. Je kunt de objectieven krijgen als zoomlens of als primelens, om portretten te maken is bijvoorbeeld de 35 mm 1.8 geschikt. Dankzij het grote diafragma zijn de lenzen prima als je bij weinig daglicht moet fotograferen. 

Canon RF

Lens met grote snelheid

De snelheid van de lenzen zorgt ervoor dat je haarscherp de beelden vast kunt leggen, indien het nodig is wordt er een Image Stabilizer ingeschakeld. Hierbij worden bewegingen gecompenseerd door vijf keer het beeld stop te zetten. Met de hand een scherp beeld neerzetten is hierdoor voor iedereen mogelijk. Hierdoor wordt het ook eenvoudiger om uit de hand te kunnen fotograferen, en hiermee een scherp resultaat te behalen. De motor die de lens aanstuurt is fluisterstil te noemen.

Perfect toestel

De Canon RF objectieven behoren natuurlijk tot een serie perfecte toestellen, de lenzen zijn zeer compact en sluiten perfect aan bij de toestellen. Wat voor lens je ook zoekt, in het assortiment lenzen vind je altijd een passende lens voor je toestel. Bij de top camera’s vindt iedereen de beste lens, er zijn RF lenzen beschikbaar. Bij het scherpstellen halen de USM objectieven de hoogste snelheid, scherp stellen is handmatig perfect te doen. Je kunt de objectieven door middel van een mount adapter gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *