Photoflyers als marketingtool

Photoflyer is een bedrijf dat gepersonaliseerde instant photos maakt en ontwikkelt. Dit doen zij voor verschillende klanten en voor verschillende sectoren en branches. Je vindt de photoflyers op verschillende plekken. Ze zijn tegenwoordig te vinden op muren, bureaus en koelkasten. De photoflyers worden inmiddels naar vier continenten verstuurd en naar meer dan zeventig landen. Het idee ervan ontstond bij een reclamebureau in 2003. Zij vroegen zich af: ‘Waarom worden alle 1-op-1 marketing tools weggegooid?’ Inmiddels hebben zij al meer dan 22 miljoen photoflyers geproduceerd. Veel grote bedrijven hebben er dan ook gebruik van gemaakt om hun campagne tot een succes te maken. 

Photoflyer, wat is het?

Het is dus een uitgeprinte foto met daaromheen een frame. Het is een soort boader om de foto heen, bijvoorbeeld met informatie van een merk daarop. Je kunt de branded photo frame maken naar eigen wens. 

Hoe werkt het?

De photoflyers worden geproduceerd met gepatenteerd zelfklevend papier. Het toevoegen van de instant foto's op de photoflyers is erg eenvoudig. Je verwijderd de achterkant van de frames, plaatst de foto in de uitsparingen aan de achterkant en vervolgens vouw je het stickerframe om de photoflyer heen. Met een branded instax camera maak je de foto. De camera print dan vervolgens de foto meteen uit. Maar er komt niet alleen een foto uit, er komt dus ook een frame omheen. Die frames kan je laten ontwerpen bij photoflyer.com. Je kunt dan zelf het frame ontwerpen naar wens. Zo kun je de frames voor verschillende doeleinden inzitten en voor verschillende gelegenheden gebruiken. Instax is een instant camera die direct foto’s uitprint. Om je eigen instax photoframes te maken heb je photoflyers en instant photo frames nodig. De digitaal geprinte sticker frames worden dan op de instant foto’s aangebracht. 

Het doel

Het is een manier van 1 op 1 marketing.Je kunt het gebruiken als onderdeel van een marketingstrategie. Het is namelijk iets heel persoonlijks naar de klant toe. Hierdoor zullen mensen je eerder onthouden en een aandenken hebben. Photoflyer wilt dus graag doormiddel van 1 op 1 marketing mensen aanspreken. Hiermee geven ze iets wat mensen bijblijft en tegelijkertijd kunnen ze reclame maken. Op die manier is een bedrijf en met marketing bezig en met het imago. Dit doen ze dus door een foto te geven met daaromheen een frame met een logo, slogan of gegevens van een bedrijf. Photoflyer werkt met veel bedrijven en bekende merken.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *